Mihá kulturfest

Fra 26. til 29. mars blir det kulturfest i Hamarøy, og alle er velkommen til å være med!

Árran, Hamsunsenteret, Kulturskolen/Hábmer kommune og frivilligsentralen ønsker lag, foreninger og andre velkommen til å være med å lage Mihá kulturfest for å feire nye Hábmer 26.-29.mars 2020. Vi ønsker å fylle grendehus, samfunnshus, Árran, Hamsunsenteret, skoler, spiseplasser/drikkeplasser/gjestgiverier- og andre hus i hele kommunen med kulturaktiviteter. 

Kanskje vil noen lage et nytt arrangement i denne anledning, eller kanskje har noen et arrangement som kan flyttes til denne uken – slik at vi sammen kan lage en heidundranes kulturfest med alt det fine som allerede eksisterer. 

Idéen med festivalen er å forene tankene bak Mihá-konserten og Vi e her/mij lip dáppe-prosjektet: Vi er stolte av det mangfoldet av folk, historier og kulturuttrykk som finnes her, og dette vil vi vie en langhelg til å vise fram og feire – det være seg konserter, fortelling, utstilling, forestilling, foredrag eller annet.

De som ønsker å være med på å fylle hele kommunen med aktivitet under kulturfesten: Send e-post til post@hamaroy.frivilligsentral.no med info om arrangementet, og hvor og når dere ønsker å ha det eller meld inn her:


 

2024 © Hamarøy Frivilligsentral