Bli med og lag Mihá Kulturfest 2022!

Vi inviterer og oppfordrer lag og foreninger til å være med og fylle Mihá med opplevelser og skape gode møteplasser for alle i kommunen.

Mihá er en kulturfest som favner alt og alle i Hamarøy kommune. I en hel uke skal vi oppleve nye ting, lære noe nytt, utfordre oss selv, møte nye mennesker og bygge samhold og fellesskap. 

Mihá 2022 starter mandag 28. mars og varer til og med søndag 3. april. 

Bli med og skap en kulturfest fylt med gode opplevelser spredt over hele kommunen. Vi oppfordrer og inviterer alle lag og foreninger i kommunen til å bli med og fylle programmet og kommunen med håp og optimisme. 

Ønsker du å være med?

Enten du er med i et lag eller en forening er du velkommen til å ta kontakt med Hamarøy Frivilligsentral ved daglig leder Nordis Seel Tennes, e-post: nordis.tennes@hamaroy.kommune.no, tlf.: 92221231. Vi oppfordrer også lag og foreninger til å gå sammen om arrangementer. 

Opprett et arrangement på Facebook med en kort, men beskrivende tittel, og legg til Mihá kulturfest / Mihá kultuvrraávvudallam som medarrangør. Da fyller vi Facebooksiden med aktivitet og arrangementer. 

Ikke nøl med å ta kontakt om du har en idé du ønsker å lufte! 

 


2024 © Hamarøy Frivilligsentral