Bli med som frivillig under Hamsundagene 2018

Hamsundagene 2018 - 1. til 4. august (+ bonusdag 5. august med kirkekonsert og frivilligfest), trenger frivillige til å lage en av landets beste litteratur– og kulturfestivaler. Med din hjelp skal vi vise alle våre gjester, artister og forfattere det beste Hamarøy har å by på. Vil du være med på dette Æventyret?

Hamsundagene 2018 -  1. til 4. august (+ bonusdag 5. august med kirkekonsert og frivilligfest), trenger frivillige til å lage en av landets beste litteratur– og kulturfestivaler. Med din hjelp skal vi vise alle våre gjester, artister og forfattere det beste Hamarøy har å by på. Vil du være med på dette Æventyret?

Vi har behov for fine folk som kan gjøre forskjellige oppgaver:

- Være sjåfør

- Artistvert

- Være med i miljøpatruljen

- Servitører for både mat og drikke 

- Rigge-crew

- Billettkontroll/-salg på arrangementer

 

Som tidligere, håper vi også i år på lokalt initiativ og engasjement under Hamsundagene! Å jobbe som frivillig på festival er den beste måten å delta på, i tillegg til at du får mange andre fordeler. 

Du kan velge å jobbe på minimum tre forestillinger og få delta på tilsvarende antall arrangementer gratis som gjest. Du kan også jobbe tyve timer og få gratis festivalpass til alle arrangementene (unntatt Hamsunselskapets litteraturseminar). Du må være hyggelig og grei, komme presis, gjøre det du får beskjed om og være festivalvenn.

Å være frivillig under Hamsundagene gir deg også mat og drikke når du er på jobb, crew t-skjorte, frivilligfest på Bygdetunet søndag 5. august og ikke minst får du mange nye venner, være med på noe gøy, og du bidrar til å gjøre Hamsundagene til en bedre opplevelse for alle som deltar. 

Velkommen skal du være! Vi har også oppgaver for ungdom under 18 år. 

Meld deg her:

 http://hamaroy.frivilligsentral.no/hamsundagene-2018/

2019 © Hamarøy frivilligsentral