Digital Senior

Hamarøy Røde Kors ønsker å starte opp med "Digital Senior" og trenger frivillige som kan bidra!

I samarbeid med Hamarøy Frivilligsentral vil lokalforeningen i Røde Kors arrangere et digitalt temakurs. Målgruppen er ikke-yrkesaktive pensjonister, og metoden går ut på sosial og digital trening. Formålet er å bygge selvstendighet, styrke sosiale nettverk og senke redsel rundt bruk av nettbrett hos seniorer. Nå søker vi etter flere hjelpere og vi kan love deg givende oppgaver!

For å være med som frivillig er det ikke behov for spesielle forkunnskaper annet enn helt grunnleggende digitale ferdigheter. Dette en flott mulighet til å lære seg mer! Kursleder sørger for at alle får den veiledningen de trenger. Vi ser etter deg som som:

  • er mellom 18 og 100 år og kan sende og motta e-post
  • ønsker å lære- og lære bort
  • vil engasjere deg i et samfunnsnyttig oppdrag
  • kan delta på ukentlige fellesmøter i en periode på ti uker

Det blir gitt opplæring til alle som ønsker å bidra som veiledere, i tillegg til at kursleder har regi på programmet. Kurset består av 19 leksjoner over 10 uker og baserer seg på en-til-en-kobling mellom frivillig og deltaker.

Kursplanen inneholder grunnleggende og nyttig gjennomgang av det man bør vite for å ferdes på nett, som for eksempel bruk av e-post, sikkerhet på nett, videosamtaler, ergonomi og nettbrett, apper og nettvett.

Du trenger ikke å være medlem av Røde Kors for å bidra som frivillig.

Påmeldingsskjema:

Send

For spørsmål, ta kontakt med frivilligsentralen eller Ann-Jorun Winther i Hamarøy Røde Kors - telefon 95076352.

Velkommen som frivillig!

2019 © Hamarøy frivilligsentral