Julehilsen med en liten oppfordring

Det ønskes en riktig god jul og godt nytt år fra Hamarøy Frivilligsentral, samtidig som det sendes ut en liten oppfordring til alle innbyggerne i kommunen vår.

Et annerledes år rundes av med en annerledes høytid. På grunn av Covid-19 er det mange som ikke får feire jul slik de vanligvis gjør, og mange blir kanskje ensomme da familie og slekt ikke kan ta det vanlige julebesøket til Hamarøy. Frivilligsentralen oppfordrer alle til å se over til naboen i løpet av jula, ta en telefonsamtale eller gå en liten rusletur sammen i nabolaget. Noen har kanskje til og med god plass rundt middagsbordet på julaften eller nyttårskvelden. Det skader ikke å spørre og det blir med største sannsynlighet godt mottatt! 

Videre takker frivilligsentralen til alle frivillige og øvrige samarbeidspartnere for året som snart er over. Det har vært et spesielt år og man har virkelig fått erfare at befolkningen legger godviljen til og ønsker å bidra når det gjelder! I tillegg til Hamarøy Røde Kors og Sanitetsforeningene i Hamarøy ble det gjort en voldsom mobilisering under utbruddet av koronaepidemien, når frivillige fra hele kommunen meldte seg til tjeneste for å hjelpe andre. 

I tillegg har vi fått på plass en frivillighetsstrategi i året som har gått, som vi håper at skal legge grunnlag for enda bedre samhandling fremover. Som vi virkelig har fått se i 2020, finnes det enormt mange gode krefter i Hábmer og sammen kan disse utrette store ting.

Med dette ønskes det en riktig god jul og et godt nytt år!

2024 © Hamarøy Frivilligsentral