Torsdager på biblioteket: Filmvisning i anledning verdensdagen for psykisk helse

Vi lever i en tid hvor vi deler mer og mer på sosiale medier, men blir vi egentlig bedre kjent? I filmen "Mellom oss" deler vanlige mennesker over hele landet øyeblikk fra sin verden.

Hamarøy bibliotek og Hamarøy Frivilligsentral inviterer til filmvisning i anledning Verdensdagen for psykisk helse.

Filmen varer i 68 minutter. Anbefalt aldersgrense 12 år.

Gratis. Enkel servering. Alle er velkommen!

Om filmen Mellom oss:
Våren 2016 ba fimskaper Charlotte Røhder Tvedt vanlige mennesker over hele landet om å filme sin verden. Resultatet er blitt Norges første dokumentar bestående bare av innsendt film. Over 900 bidrag har blitt til én historie, satt sammen av en dreven filmskaper med blikk for sammenhenger og kontraster. Det som fenger mest er livene vi får ta del i: Å se noen andres virkelighet, slik de vil fremstille den, er utrolig fengslende. Enten den er dramatisk eller hverdagslig, hun som blir mobbet, hun som savner faren sin i et annet land eller han som gråter i bilen på vei til jobb. Mellom oss fanger noe av essensen i det den digitale revolusjonen krever av oss: raushet, fellesskap og respekt for at hvert menneskes liv egentlig er en gåte.
Filmen vises gjennom filmbib.no.

Verdensdagen for psykisk helse markeres hvert år rundt den 10.oktober. Tema for 2019 er «Gi tid». Årets kampanje har som mål å oppfordre oss alle til å bruke tiden på å gjøre ting som er godt for den psykiske helsen. Mer informasjon på verdensdagen.no

2019 © Hamarøy frivilligsentral