Ukens framsnakker: Kuldeep Singh på Hamarøy shoppingsenter

Hvorfor er Hábmer/Hamarøy det beste stedet å bo? Det ønsker lokale ildsjeler som står bak initiativet å sette ord på.

Kuldeep Singh på Hamarøy shoppingsenter på Oppeid ble framsnakket av Hábmera Æládussiebrre – Hamarøy næringsforening og sender stafettpinnen videre til Arnt-Gustav og Svein Hilling på Innhavet:

"Kjære hamarøyværinger, god dag og godt nytt år!

Jeg vil takke Ivan Olsen fra Hamarøy næringsforening for gode ord. Jeg vil framsnakke to brødre på Innhavet, Arnt-Gustav og Svein Hilling.

Da jeg kom til Hamarøy for trettiseks år siden, tok jeg buss fra Fauske mot Narvik og etter to timer var det en liten pause på Innhavet. Jeg gikk ut av bussen og så hotell, kafé og bensinstasjon - jeg trodde jeg var framme, men det var jeg ikke. Når jeg ser på Innhavet i dag, kan jeg ikke unngå å framsnakke Arnt-Gustav og Svein. Brødrene Hilling har jobbet hardt og målrettet, bygd opp og utviklet Innhavet sentrum til det det er i dag. Hamarøy Hotell, Shell (som er kåret til landets beste stasjon), campingplass og butikk. De er to, men jobber som én. Samarbeid er nøkkelen til utvikling og suksess. De er alltid glade, vennlige og positive. Innhavet er jo porten til Hamarøy når man kommer fra sør. Jeg tror alle er enige med meg når jeg sier at Innhavet ikke hadde vært det samme uten dem. Hver gang jeg kjører forbi ser jeg dem, de er på jobb, og når jeg kommer tilbake fra Bodø eller andre plasser, ser jeg dem fortsatt - de er på jobb. Tidlig om morgen og sent på kvelden.

Jeg fikk selv inspirasjon til å bygge noe i Hamarøy, jeg tenkte at hvis de fikk det til på en liten plass, så hvorfor kan ikke jeg? Jeg takker for det fra mitt hjerte. Til slutt ønsker jeg dem og deres familier all hell og lykke. Takk for meg!"

2024 © Hamarøy Frivilligsentral