Ukens framsnakkere: Hamarøy Jeger- og Fiskeforening

Hvorfor er Hábmer/Hamarøy det beste stedet å bo? Det ønsker lokale ildsjeler som står bak initiativet å sette ord på.

Hamarøy Jeger- og Fiskeforening ble framsnakket av IL Sørulf, og ved leder Henry Bratli sender de stafettpinnen videre til Øyvind Johansen på Storjord: 

"HJFF takker så mye for framsnakkinga og flotte ord fra IL Sørulf. Vi har valgt å sende denne videre til ildsjelen Øyvind Johansen.

"Nu må vi brett opp arman og hiv oss rundt" - er ofte hørt fra denne mannen. Gartnersønnen som tidlig startet opp som gårdbruker, brøytebas på private og kommunale veier, og etter hvert utviklet et solid maskinfirma, blomster- og begravelsesbyrå og nå driftstorget. Samfunnsengasjert, driftig og oppfinnsom. Øyvind er som mange vet en person med godt humør og alltid hjelpsom. For hvem har ikke vært hos ham sent på kvelden og fått pressa hydraulikkslanger når maskiner har gått i stå?

Øyvind er også en omsorgsperson. På sine sene kvelds- og natteturer med brøyteplogen har han et godt blikk til de eldre i bygda, med at alt ser greit ut der de bor. Han har god oversikt over det som skjer. Øyvind er også lidenskapelig opptatt av samfunnsutvikling og er en foregangsperson for driften på fiskeribedriften Taste of North, og sørger for at det er butikk, veikro, skole, festivaler, er brannmann, og hva mer som ikke er nevnt?

Øyvind har alltid en løsning på utfordringene - og de har han mange av, en stor samfunnsaktør for både bygda Storjord og hele kommunen!"

2024 © Hamarøy Frivilligsentral