Tidenes resultat for TV-aksjonen i Hábmer - Hamarøy

Hábmer - Hamarøy endte totalt med kr 514 344,- under årets innsamling til TV-aksjonen! Dette er over dobbelt så mye som ble samlet inn i fjor.

Det ble tidenes ny rekord for TV-aksjonen i år for Hábmer – Hamarøy! Det ble et resultat på kr 474 415,-! Dette er over dobbelt så mye som ble samlet inn i fjor. 

Hvis man inkluderer landsfordelte bidrag (bidrag fra regjeringen, store nasjonale bedrifter og organisasjoner som fordeles på alle kommunene i landet) endte Hábmer - Hamarøy totalt med kr 514 344,-!


Hamarøy frivilligsentral er så imponert og takknemlig for innsatsen og givergleden til alle her hjemme i Hábmer - Hamarøy. 

Nordland er det fylke som ga mest under TV-aksjonen i år. Hábmera suohkan – Hamarøy kommune ble rangert på 9. plass i Nordland fylke av totalt 41 kommuner, fordelt på innbyggere. Rangering nasjonalt endte vi opp på 27. plass av totalt 358 kommuner i landet, fordelt på innbyggere.

Årets TV-aksjon går til Barnekreftforeningen og deres arbeid med å etablere familiehus nær universitetssykehusene i Tromsø, Trondheim, Bergen og Oslo. Her kan familier med alvorlig syke barn skape gode stunder i en vond tid.
Familiehusene vil gi familier med alvorlig syke barn, uavhengig av diagnose, mulighet til å skape et hjem hjemmefra. Her kan de støtte hverandre gjennom en vond og vanskelig tid og få etterlengtede pauser fra sykehusets alvorstunge korridorer.

Tusen takk for en fantastisk innsats, innsamling og engasjement! 

Resultat for Nordland:
https://giverstafett.no/nordland

Resultat for Hábmer - Hamarøy:
https://giverstafett.no/nordland/hamaroy?direct=False




2024 © Hamarøy Frivilligsentral