Behov for hjelp?

Innbyggere som er i risikogruppen, sitter i karantene eller isolasjon og trenger hjelp, oppfordres til å ta kontakt. Alle må verne om seg selv og andre i disse tider.

I tillegg til Hamarøy Røde Kors og Sanitetsforeningens omsorgsberedskapsgruppe, er det mange som har meldt seg som frivillige over hele kommunen. 

Det er innført strenge restriksjoner og smitteverntiltak for å hindre spredning av koronaviruset, skal disse nå frem må alle ta ansvar og forholde seg til de retningslinjene som gjelder. Gjennom å benytte seg av gode hjelpere og ikke bryte reglene for karantene og isolasjon, vil man bidra til å senke risikoen for smittespredning i lokalsamfunnet. 

Alle som skal bidra som frivillige er selv utenfor risikosonen og vil opptre innenfor gjeldende restriksjoner og retningslinjer.

Det er mulig å ta kontakt med sin nærbutikk, da flere dagligvarebutikker i kommunen er behjelpelige med utkjøring av varer og tilrettelegging for handling.

Om du eller noen du kjenner til har behov for hjelp til praktiske gjøremål, som handling, snømåking, bæring av ved eller andre ting, eller trenger noen å prate med på telefonen - ta kontakt med frivilligsentralen på telefon: 95720012, e-post: post@hamaroy.frivilligsentral eller bruk registreringsskjemaet nedenfor. Vedkommende vil deretter bli kontaktet. 

Oppdatert informasjon og nyheter finner man blant annet på Hamarøy kommunes nettsider og Folkehelseinstituttet.  

2024 © Hamarøy Frivilligsentral