Digitale grunnkurs for frivillige organisasjoner

Frivillighet Norge tilbyr gratis kurs om rekruttering, drift, søknad og tilskudd, budsjett og regnskap for frivillige organisasjoner og lokallag.

Kursene er gratis og krever enkel påmelding senest en dag i forkant.  

Velkommen til digitalt grunnkurs om rekruttering av frivillige. Mange frivillige organisasjoner ønsker seg flere frivillige i tiden som kommer. Hvordan kan digitale verktøy og en god plan for rekruttering bidra til at vi når nye folk, og at flere melder seg som frivillige både i løpet av de neste ukene og i årene som kommer? 

Bli med på et grunnkurs i søknad og tilskudd og lær hvordan man skriver søknader som utløser midler og hva som er viktig å tenke på når man søker på forskjellige tilskuddsordninger. 

Velkommen til digitalt grunnkurs om drift av organisasjoner. Vi vil snakke om oppstart av organisasjoner, rammeverk rundt organisasjonen og styrets ansvar for driften. Vi vil også diskutere litt om hvilke digitale verktøy som kan hjelpe oss til å drive organisasjonen digitalt. 

Velkommen til digitalt grunnkurs i budsjett og regnskap. Hvordan holde orden på budsjett og regnskap, slik at organisasjonen kan ha forutsigbar drift? Kurset gir en innføring i budsjettarbeid og regnskapskontroll. 

Her er også lenke til en samlet oversikt over kursene med påmelding. 


2024 © Hamarøy Frivilligsentral