Hei! Jeg heter Nordis og jeg er ny daglig leder for Hamarøy Frivilligsentral

Dette er min første uke på jobb for frivilligheten i Hamarøy kommune og jeg gleder meg til alt vi skal få til sammen.

Jeg ser frem til å bli bedre kjent med alle frivillige i kommunen og samarbeide med lag og foreninger. I år er det frivillighetens år og det er en god anledning til å løfte frem hvor viktig frivilligheten er for et lokalsamfunn. Vi skal feire frivilligheten og se fremover.

Selve limet i lokalsamfunnet

Frivilligheten i kommunen er mangfoldig, sterk og levende. Jeg er selv med i flere lag og foreninger. På den måten har jeg blitt kjent med mange forskjellige mennesker. Frivillig arbeid drives av et ønske om å få til noe, gjøre en forskjell, enten det betyr å være besøksvenn eller lage en lekeplass på dugnad.

Frivilligheten er selve limet i lokalsamfunnet og den viktigste motoren i stedsutvikling. Jeg vet det finnes mange gode ideer og drømmer der ute, og jeg håper vi kan få til mye bra sammen. Mitt mål er at det skal være en kort og ukomplisert vei fra idé til resultat, og min jobb er både å hjelpe til med søknadsskriving, utvikle prosjekter på tvers av lag og foreninger og formidle kontakt med kommunen.

Frivillighetens år 2022

I hele 2022 skal vi feire frivilligheten - Norges største lagarbeid - og få enda flere med på laget. Frivilligheten skal feires av frivillige, medlemmer, organisasjoner, kommunen, næringsliv og alle andre, både nasjonalt og lokalt. Her er det ingen grenser for hva vi kan få til sammen. Har du en idé må du ikke nøle med å ta kontakt. Jeg oppfordrer herved alle lag og foreninger i kommunen til å bli med på markeringen og feire frivilligheten gjennom arrangementer og aktiviteter. 

Les mer om hvordan du kan bli med på feiringen og hvordan du kan søke penger til ditt arrangement her.

Ønsker du å lufte en idé er du hjertelig velkommen til å ringe meg eller sende meg en mail:

Kontaktinfo: 

E-post: nordis.tennes@hamaroy.kommune.no

Telefon: 922 21 231

2024 © Hamarøy Frivilligsentral