TV-aksjonen 2016

Årets TV-kampanje starter!

Årets TV-aksjon nærmer seg! NRK arrangerer som vanlig et samarbeid med det norske folk om en landsomfattende innsamlingsaksjon til et godt formål. I år går hjelpen til Røde Kors og skal redde liv og gi omfattende helsehjelp til noen av de mest sårbare i verden – mennesker rammet av krig og konflikt. Gjennom TV-aksjonen skal mer enn to millioner mennesker få livsviktig hjelp.

Innsamlingsaksjonen finner sted mellom klokken 12.00 og 16.00 søndag 23. oktober. For å nå målsettingen om at alle husstander skal få besøk av bøssebærere, er vi avhengige av at øvrige innbyggere er med på å gjøre en innsats lokalt. Kommunen er delt inn i fem ulike roder som avgrenser området for den enkelte bøssebærer og sjåfør. Det vil bli ut- og innlevering av bøsser på avtalt sted innenfor hver enkelt rode.

Meld deg som bøssebærer her: http://blimed.no/

eller henvend deg til Frivilligsentralen eller Hamarøy Røde Kors.

Giverstafetten er i gang, du kan allerede nå bidra til innsamlingen: http://giverstafett.n/o

Ellers er det selvfølgelig all mulighet til å gjøre mer ut av TV-aksjon i form av for eksempel flaskeinnsamlinger, basarer, kakelotterier etc., og slik støtte saken ytterligere. Ta gjerne kontakt for spørsmål angående TV-aksjonen.

Vi ser også etter frivillige kakebakere, det vil blant annet være åpen kafé på Idunngården under aksjonsdagen, hvor inntektene av salg av kaffe og annet godt går til TV-aksjonen. Her blir det aksjonsfest, hvor man kan følge innsamlingen på TV og være med på å heie frem Hamarøys støtte til den livsviktige jobben Røde Kors gjør. Det er altså flere måter å bidra på, vi håper at så mange som mulig blir med på årets TV-aksjon!

 

Aksjonskomiteen (formannskapet) sammen med lokalforeningen i Røde Kors og Hamarøy Frivilligsentral

2019 © Hamarøy frivilligsentral