TV-aksjonen 2023 - Redd barna

Årets TV-aksjon finner sted søndag 22.oktober og går til Redd barnas arbeid for å hjelpe barn som er rammet av krig og konflikt. Meld deg som bøssebærer!

Hvert sjette barn i verden vokser opp i krig og konflikt, og det har aldri vært så mange barn på flukt som nå. Bli bøssebærer 22. oktober og bli med på årets viktigste søndagstur. TV-aksjonen NRK 2023 går til Redd Barnas arbeid for å hjelpe barn som er rammet av krig og konflikt. Sammen kan vi gi 100 000 barn mulighet til å leke, lære og leve i fred. I fjor satte kommunen rekord med innsamlingen for TV-aksjonen. La oss gjøre det enda bedre i år!

Leder for frivilligsentralen, Karina Langwell Thorbergsen: - Årets viktigste søndagstur er 22. oktober, vi trenger all hjelp vi kan få for å dekke mest mulig av kommunen. Meld deg som bøssebærer!

Du kan melde deg som bøssebærer nedenfor eller ved å ringe eller sende SMS til Hamarøy Frivilligsentral på tlf 941 90 943. 

Spørreskjema er stengt

Redd Barna er til stede der barna trenger det, og bidrar til at barn, og de som stiller opp for dem, får hjelpen de trenger. Årets TV-aksjon går til tiltak som gjør familiene, skolene og nærmiljøene tryggere for barn. Midlene fordeles mellom prosjekter i Ukraina, Sør-Sudan, Syria, Bangladesh, Den demokratiske republikken Kongo og Norge. I Norge skal vi hjelpe barn som har flyktet fra krig og konflikt. 

https://www.hamaroy.kommune.no/bli-med-redd-barna.6618336-510730.html 

For mer info om årets TV-aksjon: https://tvaksjonen.no/

2024 © Hamarøy Frivilligsentral