Ukens framsnakker: Kjell Fredriksen

Hvorfor er Hábmer/Hamarøy det beste stedet å bo? Det ønsker lokale ildsjeler som står bak initiativet å sette ord på.

Kjell Fredriksen på Skutvik ble framsnakket av sanitetsforeningene i Hamarøy, og han sender stafettpinnen videre til Fred-Eddy Dahlberg på Tranøy:

"Nå ble jeg overrasket! Stor takk til sanitetsforeningene i Hamarøy for den flotte framsnakkinga, jeg føler meg beæret. Det varmer veldig, og det gjør at jeg skjønner at det arbeidet jeg gjør med å få folk ut i naturen, å trimme og se hvor fint vi har det her i Hamarøy, er viktig og blir satt pris på – og det gjør at man får lyst til å fortsette.

Så skal stafettpinnen videre, og den sender jeg til Fred-Eddy Dahlberg som er styreleder i Tranøy båt- og velforening, Kunstpark Tranøy og Nordbygda Utvikling SA. Han har sannelig mange jern i ilden! Sammen med styrene i disse foreningene har han stått på for samfunnet på Tranøy, han har gjort stedet kjent i Norge og også ute i den store verden, blant annet gjennom det flotte skulpturprosjektet som de har fått til, der det også forrige helg ble lansert et nytt prosjekt.

Han har også stått på for opprensking langs fjæra på Tranøy, i tillegg til markedsdagene der mange hamarøyværinger er å treffe og man kan slå av gode historier og minnes gamle dager. Arbeidet med å få frem den fine turløypa til Langnesosen og gapahuken der må absolutt nevnes, dit er det mange som drar hele året. Jeg kunne ha nevnt mange flere ting de har fått til på Tranøy, det de gjør er utrolig flott.

Jeg håper at dere lykkes med å få mange til å komme til Tranøy og slå seg ned der, jeg er bra sikker på at de vil trives. Det er i alle fall hit vi tar sommergjester og familie for å vise hvor fint vi har det her i Hamarøy. Jeg ønsker Fred-Eddy og hans medhjelpere lykke til i årene som kommer, tvi-tvi!"

2024 © Hamarøy Frivilligsentral