Ukens framsnakker: Thomas Hutchinson

Hvorfor er Hábmer/Hamarøy det beste stedet å bo? Det ønsker lokale ildsjeler som står bak initiativet å sette ord på.

Thomas Hutchinson ble framsnakket av styret i Hamarøyhallen SA og dugnadsgjengen bak utbyggingen av klatrehallen, og han sender stafettpinnen videre til IL Sørulf på Ulvsvåg: 

"Takk til styret i Hamarøyhallen SA for hyggelige ord, og tusen takk for den gode jobben de gjør med hallen. Lykke til i det spennende året som kommer!

Noe av det som er så fint med Hamarøy, er at det er en kommune full av folk som bruker tid og energi på frivillig arbeid til det beste for hele kommunen. Jeg sender stafettpinnen videre til nettopp en slik frivillig arbeidsgjeng, nemlig folkene i Sørulf idrettslag. De gjør et fantastisk bra arbeid med Ulvsvågskaret skisenter! Over år har de lagt ned en solid dugnadsinnsats som har bidratt godt til folkehelse og aktivitet i kommunen.

Det årlige Grytarennet, som de også arrangerer, er en festdag og en skikkelig bidragsyter for å få folk opp av sofaen, og til å møtes ute i det fri. I år er det dessverre avlyst pga korona, men jeg gleder meg til Grytarennet 2022, og håper det samler flere Hamarøyværinger enn noen gang før!

Ulvsvågskaret skisenter er godt kjent langt utenfor kommunen, og på en dag med god sikt er skiløypene helt oppe i toppsjiktet av det vakreste Norge har å by på. Å gå på nypreparerte løyper med utsikt mot fjellene rundt Tysfjorden, i Steigen, tinderekka på ytre Hamarøy og glimt av lofotveggen er nok til å ta pusten fra selv de minst bevegelige av oss! Tusen takk for den gode jobben dere gjør med å legge til rette for slike opplevelser!"

2021 © Hamarøy Frivilligsentral