Bli med på Basecamp Salten 2022 i Rødøy

Er du mellom 13 og 18 år og har lyst til å oppleve noe nytt og få nye venner? Meld deg på Basecamp Salten 17.-19. juni!

Basecamp Salten skal stimulere til friluftsglede og inviterer ungdom i Salten mellom 13 og 18 år til camp i Rødøyvika på Rødøy 17.-19. juni 2022. I Basecamp Salten er det et mål at ungdom fra hele regionen skal få en smakebit på spesielle natur- og kulturopplevelser i de ulike kommunene. Totalt er det gjennomført 18 Basecamp Salten-arrangementer. Til sammen har over 2 000 ungdommer mellom 13 – 18 år deltatt siden det første arrangementet i Beiarn i 2002.

Hva er Basecamp Salten?

Basecamp Salten foregår 17.-19. juni på Rødøy og tilbyr 15 ulike aktiviteter, både fysiske aktiviteter og utfordringer på det kreative området - fra paintball og kajakkpadling til revy og opplevelsestur. Kanskje får du oppleve noe du aldri har vært med på før? Flinke instruktører gjør campen både trygg og inspirerende. 


Du kan delta på tre ulike aktiviteter. Noen aktiviteter går hele lørdagen, mens de fleste er halvdagsaktiviteter. Andre aktiviteter har begrensning på antall deltakere, men hvis du melder deg på fem forskjellige ting vil du helt sikker få noen av ønskene dine oppfylt. Dersom det er noe du absolutt ikke ønsker å delta på, kan du skrive det i påmeldingen din. Det er ikke andlening til å bytte aktivitet underveis. 

Hva kan jeg oppleve?

Her finner du en oversikt over alle aktivitetene du kan velge mellom: Invitasjon aktiviteter

Her finner du en veiledning og mer informasjon om programmet for campen: Invitasjon og program deltakere

Hvordan melder jeg meg på?

Fyll ut Påmeldingsskjema og send dette på mail til: nordis.tennes@hamaroy.kommune.no eller lever det i postkassa ved inngangen til Hamarøyhallen. 

Hamarøy kommune har 20 plasser til Basecamp Salten. Førstemann og -kvinne til mølla! 

Pris

Det koster 300,- å delta, men hver kommune har fem gratisplasser forbeholdt deltakere med innvandrerbakgrunn eller fra lavinntektsfamilier. Ta kontakt med Nordis Tennes, tlf.: 92221231 eller e-post: nordis.tennes@hamaroy.kommune.no dersom du ønsker gratisplass. 

Påmeldingsfrist: 23. mai 2022. 

Basecamp Salten er et samarbeid mellom Salten friluftsråd, medlemskommunene, FNF Nordland og Nordland fylkeskommune.  Salten friluftsråd bidrar med spillemidler, sørger for erfarings- og planleggingssamlinger og koordinering mellom kommunene. Nordland fylkeskommune bidrar økonomisk.  De årlige arrangementene går på rundgang i kommunene i Salten.

2024 © Hamarøy Frivilligsentral