Ukens framsnakker: Kim Schøning fra Sagfjord IL

Hvorfor er Hábmer/Hamarøy det beste stedet å bo? Det ønsker lokale ildsjeler som står bak initiativet å sette ord på.

Sagfjord IL ble framsnakket av Tonje Marie Jakobsen fra Drag Svømmeklubb, og Kim Schøning og styret i idrettslaget ønsker å sende stafettpinnen videre til Øverås Gård på Finnøy: 

"Tusen takk til Drag Svømmeklubb for de fine ordene, det var motiverende! Vi i styret i Sagfjord IL ønsker å videresende stafettpinnen til Finnøy og Øverås Gård. 

Der finner vi Ann Merethe og Helge Nilsen, som har tradisjonell gårdsdrift, -butikk og -kafé. I tillegg har de de seneste årene hatt et prosjekt som heter «Inn på tunet», der de tar imot folk og har satt de inn i arbeidsoppgaver tilknyttet gårdsdriften. På denne måten har de hjulpet mange mennesker. Videre er Øverås Gård et sted der man kan komme og få seg noe å spise og drikke, det er også en del dyr på gården, noe som er veldig populært blant barn, så her er det noe for alle! Det er alltid koselig og komme dit og der er god atmosfære.

Vi i Sagfjord IL er mektig imponert over det de har fått til på gården, og sender med dette stafettpinnen videre for å vise hvor mye vi verdsetter det de holder på med!"

2024 © Hamarøy Frivilligsentral