Ukens framsnakkere: Arnt-Gustav og Svein Hilling

Hvorfor er Hábmer/Hamarøy det beste stedet å bo? Det ønsker lokale ildsjeler som står bak initiativet å sette ord på.

Arnt-Gustav og Svein på Innhavet ble framsnakket av Kuldeep Singh på Hamarøy shoppingsenter, og de sender stafettpinnen videre til Knut Ivar og Kurt ved Norsdalten Blikk AS på Ness:

"Tusen takk til en god kollega Kuldeep Singh for rosende omtale, - og som selv har stått for en imponerende innsats/utvikling av sin forretningsvirksomhet på Oppeid. Vi ønsker ham og familien all lykke videre.

Vi ønsker å framsnakke en familiebedrift: Nordsalten Blikk AS på Ness v/Knut Ivar og Kurt Eliassen.  Selskapet ble etablert som aksjeselskap i 2008, men ble startet som enkeltmannsforetak allerede i 1997. Foruten husbygging (nybygg) og rehabilitering, tilbyr de også blikkenslagerverksted og bygningstjenester.

Vi har i mange år hatt et enestående samarbeide med denne bedriften, i forbindelse med til dels store og utfordrende vedlikeholds- og restaureringsarbeider ved vår bedrift, og vi beundrer deres effektivitet og pågangsmot. Med sine allsidige fagkunnskaper innen byggefaget, representerer de en stor og viktig ressurs for hele kommunen.

Vi vet vi har mange med oss når vi nå framsnakker denne familiebedriften, idet vi ønsker Knut Ivar og Kurt lykke til videre!"

2024 © Hamarøy Frivilligsentral